„Și-a adus aportul la soluționarea problemelor cetățenilor”. Necrolog în memoria Elenei Bodnarenco

Autor: , in Politic / 4 iulie, 2022, 14:00

La vârsta de 57 de ani, deputata fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) și membra Comitetului Executiv Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Elena Bodnarenco a decedat.

Pe site-ul Legislativului a fost publicat un necrolog.

Cu adâncă tristețe, anunțăm despre decesul deputatei în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XI-a, Elena Bodnarenco, președintă a Comisiei mediu și dezvoltare regională.

În calitate de ales al poporului în mai multe legislaturi ale Parlamentului, Elena Bodnarenco și-a adus aportul la soluționarea problemelor cetățenilor, motiv pentru care s-a bucurat de respectul sincer din partea tuturor celor care au cunoscut-o. Și-a consacrat întreaga viață oamenilor, atât în calitate de deputat, cât și în calitate de primar al orașului Soroca, activitatea sa remarcându-se prin profesionalism și responsabilitate.

Transmitem sincere condoleanțe rudelor, prietenilor, foștilor și actualilor colegi, tuturor celor care au cunoscut-o.

Dumnezeu să o odihnească în pace”.

La acest subiect: „A luptat mult timp cu boala”. Deputata comunistă Elena Bodnarenco a decedat

Elena Bodnarenco s-a născut la data de 5 martie 1965, Soroca.

Elena Bodnarenco, politiciană moldoveană, a fost deputată în Parlamentul Republicii Moldova în Legislatura 2014-2019 și anterior în Legislatura 2005-2010 pe listele Partidului Comuniștilor. Din 2011 până în ianuarie 2015, Elena Bodnarenco a fost primar al orașului Soroca.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X