„Cu asta e tot pentru ziua de azi”. Ședința CSP, amânată din lipsă de cvorum. Subiectele de pe ordinea de zi care urmau să fie discutate (DOC, VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Justiție / 5 iulie, 2022, 09:11

Ședința Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) care urma să aibă loc marți, 5 iulie, s-a amânat din lipsă de cvorum. Pe ordinea de zi erau incluse 7 subiecte, printre care și adresarea lui Sorin Stati cu privire la pretinse acțiuni ilegale ale procurorului general interimar Dumitru Robu. Președinta CSP, Angela Motuzoc, a declarat că membrii de drept au anunțat că „a intervenit ceva urgent în activitatea lor și nu pot să se prezinte la ședință.”

În ședința anterioară s-a anunțat că azi va fi ședința Consiliului Superior al Procurorilor. A fost anunțată și ordinea de zi convenită cu toți membrii. Cu părere de rău, la ora 23:00 și nemijlocit la ora 5:00 dimineața am fost anunțați de către membrii de drept că a intervenit ceva urgent în activitatea lor și nu pot să se prezinte la ședința CSP, solicitând ca aceasta să fie amânată pentru săptămâna viitoare. Respectiv, azi suntem în imposibilitatea de a desfășura ședința și amânăm pentru săptămâna viitoare. Sper că toți vor avea timp să fie prezenți la ședință. Cu asta e tot pentru ziua de azi”, a declarat președinta CSP, Angela Motuzoc.

Pe ordinea de zi erau incluse șapte subiecte, iar pe lista suplimentară – un subiect.

La ședința de astăzi, membrii CSP urmau să examineze adresarea lui Sorin Stati cu privire la pretinse acțiuni ilegale ale procurorului general interimar Dumitru Robu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X