Tragedia din Chișinău. Noi detalii în cazul bebelușului decedat după ce ar fi fost aruncat de la etaj de către tatăl său

Autor: , in Actualitate / Social / 5 iulie, 2022, 10:49

O fetiță de trei luni a decedat după ce ar fi fost aruncată de la etajul patru de către tatăl său. Suspectul a fost reținut, iar potrivit surselor Deschide.md, este vorba despre un bărbat în vârstă de 28 de ani, originar din Liban. Acesta și-ar fi aruncat pruncul pe geam în timp ce soția sa, o moldoveancă originară din raionul Ungheni, era plecată la magazin.

Oamenii legii au fost sesizați luni, 4 iulie, în jurul orei 21:00, despre faptul că pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei este un bebeluș decedat la sol.

În cadrul cercetării la fața locului, oamenii legii au stabilit că fetița de trei luni se afla acasă cu tatăl său. El ar fi aruncat-o de la etajul patru. În urma traumelor primite micuța a decedat.

Totodată, potrivit Biroului de Migrație și Azil, bărbatul venise de curând în țara noastră și avea permis de ședere pe teritoriul R. Moldova.

„Această deține permis de ședere valabil pe teritoriul R. Moldova, în scopul reîntregirii familiei. A venit pe teritoriul Republicii Moldova la sfârșitul anului trecut” a declarat directorul Biroului de Migrație și Azil, Mihail Vodă.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor. Angajații poliției de comun cu procurorul urmează să stabilească toate circumstanțele.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X