(DOC) Maia Sandu a semnat decretul privind revocarea lui Viorel Gherciu de la șefia Ministerului Agriculturii și numirea în funcție a lui Vladimir Bolea

Autor: , in Actualitate / Politic / 8 iulie, 2022, 12:19

Președinta Maia Sandu a semnat vineri, 8 iulie, decretul privind revocarea lui Viorel Gherciu din funcția de ministrului al Agriculturii și Industriei Alimentare.

„Domnul Viorel Gherciu se revocă din funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare”, se menționează în decret.

La acest subiect: Primele declarații ale lui Viorel Gherciu, după remanierile de la Ministerul Agriculturii: „A fost prin surprindere. Este o decizie politică”

De asemenea, a fost semnat decretul privind numirea lui Vladimir Bolea în noua funcție.

La acest subiect: Vladimir Bolea – noul ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare. A depus jurământul în prezența președintei Maia Sandu și a prim-ministrei Natalia Gavrilița

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Vladimir Bolea este noul ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare. Acesta a depus jurământul vineri dimineață, 8 iulie, în prezența președintei Maia Sandu și a prim-ministrei Natalia Gavrilița.

Vladimir Bolea a fost învestit în funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova, fără ca autoritățile să anunțe nici despre demisia deja a ex-ministrului Viorel Gherciu, dar nici despre propunerea unei noi candidaturi pentru această funcție.

Citește și: Miniștrii din Guvernul Gavrilița, supuși unei evaluări interne. Grosu: „Remanierile sunt o chestie normală”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X