Marina Tauber, scrisoare din izolatorul CNA. Se adresează către Ilan Șor, Maia Sandu, Igor Grosu, PAS și misiuni diplomatice (FOTO)

Autor: , in Actualitate / Politic / 22 iulie, 2022, 14:31

Vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber, aflată în arest preventiv pentru 72 de ore în izolatorul Centrului Național Anticorupție (CNA), a transmis o scrisoare prin intermediul avocaților săi, adresându-se către Ilan Șor, Maia Sandu, Igor Grosu, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și misiuni diplomatice. Totodată, i-a îndemnat pe membrii de partid, colegii, susținătorii, simpatizanții partidului din care face parte, precum și pe toți cetățenii Republicii Moldova „să iasă în stradă ca să dea jos ciuma galbenă – PAS”.

„PAS este în agonie. Presiunile, perchezițiile și reținerile despre care a vorbit președintele Ilan Șor s-au adeverit. Cu toate acestea, cele întâmplate ieri nu ne face decât să ne întărească. Ceea ce nu ne omoară, ne face mai puternici. Le transmit Maiei Sandu, lui Igor Grosu și tuturor celor din PAS că sunteți neadecvați și ați pierdut legătura cu realitatea. Istoria arată că sfârșitul vostru este aproape. Sunteți niște ocupanți și trădători de Patrie. Vă asigur că echipa lui Ilan Șor va salva țara de voi, care ați distrus-o. Chiar dacă am fost reținută, nu vom respecta condițiile voastre. Nu avem nevoie să facem nicio înțelegere cu voi. Tot ce ne dorim acum este ca Republica Moldova să scape de voi și vă asigur că victoria va fi de partea noastră”, a spus Tauber.

Deputata face apel la misiunile diplomatice acreditate în Republica Moldova, precum și la organizațiile internaționale: „Să fie atente la ceea ce se întâmplă în țara noastră, să examineze cu atenție dosarul meu și al Partidului Șor, care demonstrează că opoziția este presată”.

„Îi îndemn pe membrii de partid, colegii, susținătorii, simpatizanții Partidului Șor, precum și pe toți cetățenii Republicii Moldova să iasă în stradă ca să dea jos ciuma galbenă – PAS. Pentru Moldova, pentru copiii și nepoții voștri, pentru o viață nouă! Alegerile anticipate sunt singura soluție! Într-un ceas bun și Doamne-ajută!”, a mai spus Tauber.

Citește și: Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară: „O să vină ziua când o să vă luați bagajele și repejor o să plecați din țară. La revedere, PAS”

După ce a rămas fără imunitate parlamentară la solicitarea procurorului general interimar Dumitru Robu, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală, deputata Marina Tauber a fost reținută pe un termen de 72 de ore.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X