Donald Trump și-ar fi îngropat fosta soție pe terenul său din golf pentru a scăpa de taxe

Autor: , in Externe / 1 august, 2022, 15:23

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte al SUA Donald Trump, a fost înmormântată lângă prima gaură a clubului național de golf Trump din New Jersey. Potrivit codului fiscal din New Jersey, terenul care este dedicat unui cimitir este scutit de toate taxele, ratele și evaluările. Conform codului, mormântul fostei soții a fostului președinte ar putea avea implicații fiscale pentru afacerea sa de golf, scrie Digi24, cu referire la Business Insider.

Locația mormântului Ivanei Trump, lângă prima gaură a terenului de golf de la Trump National Golf Club din New Jersey, poate avea implicații fiscale pentru afacerea deținută de fostul președinte.

Ivana Trump, fosta soție a fostului președinte Donald Trump, este prima persoană despre care se știe că a fost înmormântată pe terenul de golf deținut de Trump.

Conform codului fiscal din statul New Jersey, orice teren care este dedicat cimitirului este scutit de toate taxele, ratele și evaluările. Companiile de cimitir sunt, de asemenea, scutite în mod special de la plata oricăror taxe imobiliare, rate și evaluări sau impozite pe proprietatea personală pe terenurile lor, precum și impozite pe afaceri, impozite pe vânzări, impozite pe venit și impozite pe moștenire.

Trump a plănuit de cel puțin un deceniu să construiască un cimitir pe terenul respectiv. În 2012 a avut intenția de a construi un mausoleu pentru familia sa. Ulterior și-a modificat propunerea pentru a construi pe proprietatea respectivă un cimitir cu peste 1.000 de morminte. Apoi s-a răzgândit, plănuind să creeze un „cimitir privat de familie cu 10 parcele” în aceeași locație, scria The Washington Post în 2017. Trump a modificat din nou propunerea pentru a include un cimitir cu 284 de parcele, care ar avea morminte disponibile pentru vânzare.

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump, a murit pe 14 iulie, după ce a suferit un accident în care s-a lovit la nivelul trunchiului. Un purtător de cuvânt al poliției a afirmat joi că Ivana Trump a fost găsită moartă pe scări în apartamentul ei și că nu există suspiciuni de crimă sau violență comisă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X