Tauber, scrisoare de mulțumire pentru Voronin și colegii acestuia: Ați demonstrat înțelepciune, omenie și profesionalism

Autor: , in Actualitate / Politic / 3 august, 2022, 10:18

Vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber, aflată în arest preventiv în Penitenciarul 13, a transmis o scrisoare prin intermediul avocaților săi, adresându-se către liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) Vladimir Voronin, precum și colegilor acestuia din partid.

„În contextul evenimentelor fără precedent, din numele președintelui nostru Ilan Șor, precum și din numele tuturor colegilor din partid și, bineînțeles, din numele meu personal, îi aducem mulțumiri, în mod deosebit, lui Vladimir Nicolaevici Voronin și colegilor din Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, pentru susținerea și omenia de care dau dovadă”, a spus Tauber.

Marina Tauber susține că Vladimir Voronin a demonstrat, ca de fiecare dată, înțelepciune, omenie și profesionalism.

„În această neplăcută și sumbră etapă din activitatea noastră, precum și din viața noastră, dumneavoastră, domnule Voronin, ați demonstrat, ca de fiecare dată, înțelepciune, omenie, profesionalism, calitatea unui adevărat patriot și pur și simplu că sunteți un om de treabă, care întotdeauna empatizează cu problemele altcuiva și care nu stă deoparte.

Stimați colegi deputați din Partidul Comuniștilor!
Vă mulțumesc, tuturor, foarte mult pentru că ați semnat și ați expediat în adresa instanței de judecată garanții personale pentru mine. Chiar dacă decizia nu a fost în favoarea noastră, eforturile și sprijinul Dumneavoastră valorează enorm!!!
Doar unindu-ne forțele, putem scăpa Republica Moldova de ciuma „galbenă” și reînvia țara din ruinele în care a transformat-o PAS, în frunte cu Maia Sandu!
Noi, în calitate de forță de opoziție, cu siguranță vom obține o viață nouă pentru concetățenii noștri!
Doamne Ajută!”, se mai arată în mesajul Marinei Tauber.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale, rămâne în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13. Magistrații Curții de Apel Chișinău au menținut luni, 1 august, decizia primei instanțe și au respins recursul depus de avocații deputatei care au solicitat anularea măsurii preventive.

Marina Tauber a rămas repetat fără imunitate parlamentară, joi, 21 iulie.

Deputata este vizată în două cauze penale pornite pe faptul acceptării cu bună știință a finanțării Partidului Șor din partea unui grup criminal organizat, precum și pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii pentru semestrul I al anului 2022, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate.

Vezi și: „Sunteți neadecvați și ați pierdut legătura cu realitatea”. Marina Tauber, scrisoare din izolatorul CNA. Se adresează către Ilan Șor, Maia Sandu, Igor Grosu, PAS și misiuni diplomatice (FOTO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X