O pacientă de la Institutul de Medicină Urgentă a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 8

Autor: , in Actualitate / Social / 4 august, 2022, 12:50

O femeie de 62 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul 8 al Institului de Medicină Urgentă din Capitală. Tragedia s-a produs joi dimineață, 4 august. Conform primelor cercetări, victima s-ar fi aruncat cu intenţia de suicid. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care ar fi recurs la așa gest.

Purtătoarea de cuvânt a Institului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene a declarat pentru COTIDIANUL că doar poate confirma decesul femeii, fără a oferi alte detalii.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati ne-a comunicat că oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 09:50 despre acest caz.

„În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că femeia de 62 de ani, în scop de suicid a sărit în gol de la etajului 8 a spitalului unde era internată. În urma traumelor, aceasta a decedat”, ne-a spus ofițera de presă a Poliției Capitalei.

La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime.

Poliția a anunțat că femeia nu a lăsat bilet de adio.

Cazul este înregistrat, angajații Poliției urmează să stabilească toate circumstanțele, inclusiv ce a făcut-o pe femeie să recurgă la așa gest.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X