Accident în lanț la Drochia, provocat de un șofer beat: Nouă persoane au fost transportate la spital. Cinci mașini, avariate

Autor: , in Actualitate / Social / 5 august, 2022, 14:03

Un șofer de 27 de ani din raionul Drochia, în stare de ebrietate, a provocat un accidenț în lanț. În urma impactului, nouă persoane au fost transportate la spital, iar cinci mașini au fost avariate, inclusiv a bărbatului care a provocat carambolul.

Poliția din Drochia a fost sesizată de o locuitoare a satului Sofia care a comunicat despre producerea unui accident rutier în aceeași localitate.

Oamenii legii au stabilit preliminar că șoferul vinovat de accident s-ar face un tânăr de 27 de ani, locuitor al raionului Drochia.

„Conducând un Renault prin localitatea Sofia, în circumstanțe necunoscute a accidentat un Opel care staționa regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, ulterior fiind proiectat într-o Škoda, care, la fel, era parcată regulamentar, ulterior acesta lovind alte două vehicule de marca Toyota parcate în preajmă”, au stabilit polițiștii.

În urma accidentului rutier au fost tamponați 9 pietoni care se aflau în adiacentul unui local din localitatea Sofia raionul Drochia, aceștia fiind cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani. În urma impactului, toate persoanele au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportați la Spitalul Raional Drochia.

„Conducătorul automobilului Renault a fost supus testării alcoolscopice în rezultatul căreia s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0, 77 mg/l vapori de alcool în aerul expirat”, a menționat Inspectoratul General al Poliției.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X