Donny van Iperen va fi transferat la un spital din Olanda. Starea de sănătate a fotbalistului

Autor: , in Actualitate / Sport / 12 august, 2022, 11:27

Jucătorul olandez al echipei Zimbru Chișinău, Donny van Iperen, va fi transferat la un spital din Olanda. Se întâmplă la o săptămână după ce a fost lovit cu umărul în cap de către portarul formației tiraspolene Dinamo-Auto, în minutul 11 al meciului dintre Dinamo-Auto și Zimbru din etapa doua a campionatului Republicii Moldova.

Sportivul continuă să fie internat într-un spital din Chișinău.

„Pacientul este în comă, starea sa este gravă, dar stabilă”, ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a Institutului de Neurologie și Neurochirurgie, Dorina Blîndescu.

Donny van Iperen urma să fie transportat la un spital din Olanda acum o zi.

„Fotbalistul olandez Donny van Iperen urmează a fi transferat la un spital din Olanda, sâmbătă, 13 august. Transferul urma să fie făcut pe 11 august, însă au intervenit probleme tehnice”, a precizat pentru COTIDIANUL purtătoarea de cuvânt a Institutului de Neurologie și Neurochirurgie, Dorina Blîndescu.

Fotbalistul Donny van Iperen a fost transportat la spital în stare gravă, după ce a fost lovit cu umărul în cap de către portarul formației tiraspolene Dinamo-Auto, minutul 11 al meciului dintre Dinamo-Auto și Zimbru, etapa doua a campionatului Republicii Moldova, la data de 6 august. A doua zi, clubul a anunțat o ameliorare a stării de sănătate a sportivului. Ulterior evoluția a fost una stabilă grea, medicii luptând pentru viața sa.

La acest subiect: Fundașul olandez al lui Zimbru Chișinău se află în continuare în stare extrem de gravă, spun medicii

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X