Maestrul Eugen Doga, în vizită la Președinție. Maia Sandu: „Am salutat ideea de a înființa un centru de creație care să-i poarte numele”

Autor: , in Actualitate / Politic / Social / 15 august, 2022, 18:17

Maestrul Eugen Doga și soția sa, Natalia, au fost în vizită la Președinție, luni, 15 august, unde au discutat cu șefa statului, Maia Sandu, despre problemele din domeniul culturii și planurile de viitor.

Președinta a salutat ideea maestrului Eugen Doga de a înființa un centru de creație care să-i poarte numele.

„Am avut o întâlnire caldă, azi, cu maestrul Eugen Doga. Am vorbit despre condiția artistului, despre problemele culturii și despre cum statul poate ajuta oamenii de creație să-și valorifice potențialul. Cu acest prilej, am salutat ideea domnului Eugen Doga de a înființa un centru de creație care să-i poarte numele și care să contribuie la creșterea și afirmarea tinerilor artiști”, a declarat Maia Sandu.

Șefa statului a menționat, de asemenea, că a fost impresionată de prezența de spirit a compozitorului.

„Am fost surprinsă, a câta oară, de spiritul său tânăr, de sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume și de energia de a se implica atât de activ în treburile țării”, a mai spus Maia Sandu.

Pentru că maestrul Eugen Doga a venit împreună cu soția sa, Natalia, alături de care este de 60 de ani, președinta Maia Sandu le-a urat mulți ani cu sănătate, pace și inspirație creatoare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X