Accident la Soroca: Două persoane au decedat. Unul dintre șoferi a fugit de la fața locului. Poliția: A consumat alcool

Autor: , in Social / 16 august, 2022, 18:42

Două persoane au decedat – un băiat de 19 ani și o fată de 20 de ani, în urma unui accident produs în localitatea Visoca din raionul Soroca, marți, 16 august. Motocicleta cu care se deplasau, fără numere de înmatriculare, s-a tamponat frontal într-un microbuz, șoferul căruia a fugit de la fața locului. Ultimul a fost găsit de oamenii legii și s-a constatat că a consumat alcool.

Preliminar, polițiștii au stabilit că, motocicleta fără număr de înmatriculare, condusă de un tânăr de 19 ani, locuitor al satului Visoca, având ca pasageră o tânără de 20 de ani din satul Crișcăuți raionul Dondușeni, în timp ce se deplasa pe traseul principal din localitate s-a tamponat frontal într-un microbuz Ford.

Conducătorul motocicletei a decedat pe loc, iar pasagera a fost transportată la Spitalul Raional Soroca în stare gravă.

După accident, conducătorul microbuzului a părăsit locul accidentului. Preventiv, polițiștii au stabilit că, la volan s-ar fi aflat un bărbat de 46 de ani din satul Visoca.

În urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Soroca, conducătorul microbuzului care a părăsit locul accidentului a fost localizat.

Fiind testat alcoolscopic, s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1,04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

La scurt timp, tânăra de 20 de ani, în urma traumelor primite, a decedat la spital.

Pe cazul dat urmează a fi pornită o cauză penală în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele, dar și cine se face vinovat de comiterea accidentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X