Noi multiple alerte cu bombă în Chișinău, inclusiv iarăși la Curtea Supremă de Justiție și Aeroportul Internațional Chișinău

Autor: , in Actualitate / Social / 16 august, 2022, 09:19

În ultimele 24 de ore, Curtea Supremă de Justiție, dar și Aeroportul Internațional Chișinău, a doua oară sunt ținta alertelor cu bombă. Pe lângă acestea sunt vizate și alte locații din Chișinău, printre care și câteva comerciale, dar și podul de pe strada Ismail.

UPDATE: În urmă verificărilor, alertele s-au dovedit a fi false.

Poliția a fost alertată marți dimineață, 16 august, despre existența unor obiecte explozibile în mai multe locații din Capitală.

„Sunt vizate Aeroportul Internațional Chișinău, Curtea Supremă de Justiție, podul de pe strada Ismail, dar și câteva centre comerciale”, a anunțat Inspectoratul General al Poliției.

În urma alertei cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău, a fost afectată circulația troleibuzelor din zonă. La o oră distanță, circulația a fost restabilită.

Serviciile specializate au intervenit imediat și efectuează verificările necesare.

Autorul alertelor cu bombă riscă amendă de până la 42.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Amintim că, 10 locații din Chișinău au fost ieri anunțate că în incinta acestora s-ar afla obiecte explozibile. În urma verificărilor, informațiile s-au dovedit a fi false.

Oamenii legii au inițiat un dosar penal.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X