„Suntem pentru integrarea europeană”. Ceban anunță că lansează Partidul Mișcarea Alternativă Națională (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Politic / 23 august, 2022, 09:24

De la tribuna Primăriei Chișinău, primarul Ion Ceban a anunțat marți, 23 august, despre lansarea Partidului Mișcarea Alternativă Națională.

„Mulțumesc cetățenilor pentru atunci când am fost ales primar general al Primăriei municipiului Chișinău. Timp de doi ani și 10 luni am demonstrat că orașul, cât și suburbiile pot să prospere, iar oamenii să simtă aceste schimbări. Aceste schimbări le-am realizat cu o echipă nouă la Primărie și cu suportul locuitorii orașului”, a declarat Ceban.

Înainte de a anunța despre lansarea partidului, Ceban nu a ezitat să lanseze acuzații la adresa actualei guvernări.

„Eu știu că oamenii așteaptă o alternativă. Oamenii au pierdut încrederea. Sunt dezamăgiți în așa-numită conducere sterilă care a demonstrat un fiasco total, atât prin oamenii săi cât și prin acțiunile ei, mai bine spus – inacțiuni. Această putere incompetentă se acoperă cu situația regională, cu criza la nivel mondial, orice numai nu ei. Se acoperă cu orice pentru ca să nu facă nimic din ce au promis oamenilor cu mult fast. În comparație cu ei, noi suntem oameni”, a criticat primarul Capitalei.

Edilul susține că Partidul Mișcarea Alternativă Națională este pentru „faptele făcute și contra vorbelor sterile”.

„Suntem pentru dezvoltarea țării, pentru renaștere și modernizare, pentru independența și neutralitatea Republicii Moldova. Suntem pentru integrarea europeană, începută mulți ani în urmă. Foarte mulți vor să vină în echipa noastră, iar noi suntem deschiși către cei care vor să muncească mult (…) Este mult de lucru. Așa cum am făcut în Chișinău cu multă dragoste și dăruire, așa vom continua să muncim în alte domenii și segmente. Vom crea un partid care atunci când va prelua puterea, va face ca cel mult în 10 ani Republica Moldova să ajungă la nivelul standardelor țărilor din sud-estul Europei sau poate chiar peste nivelul acestor țări”, a mai spus Ceban.

„Cu certitudine, Republica Moldova și cetățenii său merită mai mult. Ajunge să fim cei mai săraci din Europa. Am demonstrat că se poate face în cei doi ani și 10 luni în Chișinău cât nu s-a făcut în toți 30 de ani, luați împreună. Noul partid Mișcarea Alternativă Națională va lucra cu oamenii săi și pentru oameni. Acum lucrăm la statutul și programul partidului, toate aspectele de înregistrare a partidului”, a conchis Ion Ceban.

Amintim că, despre lansarea „Mișcarea Alternativă Națională”, Ceban a anunțat la 30 decembrie 2021. El a acuzat guvernarea „de lipsă de pregătire profesionistă”, apoi a anunțat că creează un nou proiect politic.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X