Ceban susține că nu are ambiții de a deveni președinte de țară, dar va candida pentru al doilea mandat de primar al Chișinăului

Autor: , in Actualitate / Politic / 26 august, 2022, 13:14

Actualul primar de Chișinău, Ion Ceban susține că nu are ambiții de a deveni președinte de țară, dar a anunțat că în 2023 va candida pentru al doilea mandat de primar al municipiului Chișinău. În cadrul unei emisiuni de la N4, edilul a menționat că a discutat acest lucru cu familia, cu echipa.

În contextul lansării Partidului Mișcarea Alternativă Națională, Ion Ceban a declarat că nu are ambiții de a candida la funcția de președinte al țării.

„Nu am asemenea ambiții, pentru că am de finalizat multe proiecte pe care le-am inițiat”, a declarat Ceban.

În schimb, Ion Ceban a anunțat că va candida pentru al doilea mandat de primar al municipiului Chișinău.

„Cu toată fermitatea vă spun că voi candida la funcția de primar. Am discutat acest lucru cu familia, am discutat acest lucru cu echipa. Avem de finalizat foarte multe proiecte începute, proiecte mari, proiecte importante pentru municipiul Chișinău. Cred că cei aproape trei ani de activitate dau dovadă de faptul că avem și potential, peste 80% din cele promise în campania electorală au fost realizate. Avem mai multe realizări decât cele planificate (…) Este bine să ducem la bun sfârșit proiectele mari începute, care nu neapărat se finalizează în toamna anului 2023. Lucrăm la multe alte proiecte noi, premieră pentru Chișinău”, a mai spus Ceban.

Citește și: „Suntem pentru integrarea europeană”. Ceban anunță că lansează Partidul Mișcarea Alternativă Națională (VIDEO)

Alegerile locale din Chișinău din 2019 s-au desfășurat în două tururi: primul tur a avut loc pe 20 octombrie, iar al doilea tur pe 3 noiembrie 2019. Ion Ceban este cel care a câștigat alegerile, fiind desemnat de socialiști.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X