Ziua Limbii Române: Ambasadorul României și șeful DRRM au depus flori pe Aleea Clasicilor din Chișinău

Autor: , in Social / 31 august, 2022, 10:18

Ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu, și Secretarul de Stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), Adrian Dupu, au depus în această dimineață flori la busturile scriitorilor români de pe Aleea Clasicilor din Chișinău.

Oficialii de la București au adus astfel un omagiu cu prilejul sărbătorii „Limba noastră cea română”, marcată atât în Republica Moldova, cât și în România.

„La mulți ani tuturor celor care vorbesc, gândesc și simt românește! La mulți ani Limbii Române! Azi, împreună cu Adrian Dupu, Secretar de Stat la Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, am depus flori pe Aleea Clasicilor din Parcul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău”, a scris ambasadorul Cristian-Leon Țurcanu pe o rețea de socializare.

„La mulți ani, Limba Română! La mulți ani, tuturor celor care vorbim și iubim limba română! De Ziua Limbii Române, mă aflu din nou la Chișinău pentru a marca această sărbătoare importantă.

Alături de Excelența Sa Cristian-Leon Turcanu, ambasadorul României în Republica Moldova, am depus în această dimineață flori pe Aleea Clasicilor din Chișinău, pentru a cinsti memoria celor care au păstrat și transmis limba română din generație în generație”, a scris șeful DRRM, Adrian Dupu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X