După ce a tăiat o geantă în semn de protest că brandul i-a părăsit țara, o vedetă din Rusia a fost pozată cu una identică

Autor: , in Externe / 6 septembrie, 2022, 15:31

O vedetă din Rusia, model și star pe rețelele sociale, a pozat cu ceea ce pare că este o geantă Chanel, la 5 luni după ce a tăiat una identică în fața camerei, în semn de protest față de decizia brandului de lux de a-și închide magazinele din Rusia, potrivit Digi24.

Victoria Bonya, care se află în Dubai în această perioadă, a postat pe Instagram fotografia în care pare că are o geantă Chanel.

Victoria Bonya, care are peste 9 milioane de urmăritori pe Instagram, a fost una dintre persoanele cu notorietate din Rusia care au vorbit împotriva Chanel, după ce brandul și-a încetat operațiunile din Rusia, odată cu invazia în Ucraina.

Bonya și alte vedete au acuzat Chanel, dar și alte mărci care au luat aceeași decizie, de „Rusofobie” și de discriminare, potrivit Insider. „Dacă Chanel nu își respectă clienții, de ce trebuie să respectăm Chanel?”, a spus Bonya într-un videoclip de pe Instagram, postat pe 5 aprilie, în care tăia o geantă Chanel cu o foarfecă mare. Pe 3 septembrie, Bonya a postat o fotografie cu ea într-o mașină, în Dubai.

Comentatorii au observat rapid că geanta pe care o purta Bonya în imagine părea a fi o geantă Chanel neagră identică cu cea pe care o tăiase în clipul din aprilie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X