Imagini cu Cristiano Ronaldo la Chișinău

Autor: , in Actualitate / Sport / 15 septembrie, 2022, 08:29

Jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în istoria fotbalului, Cristiano Ronaldo, a ajuns la Chișinău miercuri seara, 14 septembrie. Echipa din care face parte, Manchester United, va juca cu Sheriff Tiraspol, pe stadionul Zimbru din Capitală.

Sursa foto, video: Purice Ion Nistor, Facebook

Și Poliția de Frontieră a publicat imagini video cu jucătorii de la Manchester United pe Aeroportul de la Chișinău.

Conform Talk Sport, într-un clasament publicat în luna iunie 2022, în care se iau în considerare doar golurile recunoscute de FIFA, Ronaldo se poziționează în vârf, cu 815 goluri.

Amintim că, joi, 15 septembrie, vor fi operate modificări în circulația transportului public care traversează bulevardul Dacia, în perimetrul străzilor Burebista și Cuza Vodă.

Măsura este luată în contextul desfășurării meciului internațional de fotbal din cadrul grupelor Ligii Europei, dintre echipele Sheriff Tiraspol și Manchester United (Marea Britanie), pe stadionul Zimbru, sectorul Botanica.

Astfel, între orele 16:00 – 20:30, va fi sistată parțial, circulația transportului pe bd. Dacia, tronsonul cuprins între stăzile Burebista și Cuza Vodă, direcția de deplasare spre Centru, iar circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 22 se scurtează până la bd. Traian.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X