Portarul lui Manchester United, înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol: „Cred că va fi o competiție grozavă”

Autor: , in Actualitate / Sport / 15 septembrie, 2022, 09:20

Portarul lui Manchester United, David de Gea, spune că are o afiliere puternică cu Europa League. În cadrul conferinței de presă susținute înainte de meciul care urmează să-l dispute Manchester United cu Sheriff Tiraspol, spaniolul și-a exprimat dorința de a câștiga competiția din acest trimestru.

Cred că va fi o competiție grozavă. Am pierdut primul meci împotriva Real Sociedad, așa că trebuie să încercăm să câștigăm meciul de mâine împotriva unei echipe dificile. Cu siguranță, este o competiție specială”, a spus portarul David de Gea, potrivit Publika.md.

David de Gea și-a exprimat mulțumirea pentru primirea călduroasă pe care i-au oferit-o fanii moldoveni echipei United când au aterizat la Chișinău, miercuri seară.

Se simte grozav, să fiu sincer. Oamenii sunt foarte drăguți, așa că suntem fericiți să fim aici și, sperăm, să putem arăta un meci grozav mâine și să lăsăm oamenii să se bucure de acțiune”, a adăugat el.

Citește și: Imagini cu Cristiano Ronaldo la Chișinău

Manchester United se pregătește de meciul cu echipa Sheriff Tiraspol care va avea loc pe stadionul Zimbru din Capitală.

Partida dintre Sheriff şi Manchester United se va disputa joi seara şi va fi transmisă în direct de PRIME cu începere de la 19:45.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X