Moldoveanca Anastasia Nichita, campioana mondială la lupte feminine, întâmpinată la întoarcerea în țară cu muzică de fanfară și flori

Autor: , in Actualitate / Social / Sport / 16 septembrie, 2022, 15:27

Anastasia Nichita, campioana mondială la lupte feminine la Belgrad a fost întâmpinată la întoarcerea în țară cu muzică de fanfară și flori, vineri, 16 septembrie. Secvențe video au fost publicate de Poliția de Frontieră.

„Cu muzică de fanfară și flori a fost întâlnită astăzi, în punctul de trecere a frontierei Leușeni campioana mondială la lupte feminine de la Belgrad, polițista de frontieră Anastasia Nichita.

Colegii de la frontieră au reușit să o surprindă plăcut pe Anastasia, au felicitat-o și i-au urat succese remarcabile în continuare.

Polițista de Frontieră Anastasia Nichita, a reușit să reprezinte Republica Moldova pe arenele mondiale și să cucerească aurul”, este mesajul publicat de Poliția de Frontieră.

Luptătoarea moldoveancă Anastasia Nichita a devenit, în premieră, campioană mondială. Totodată, Irina Rîngaci a luat bronzul. Victoriile au fost obținute la Campionatului Mondial Seniori de la Belgrad.

Citește și: Moldoveanca Anastasia Nichita a devenit campioană mondială la lupte feminine. Maia Sandu: Ne-a adus tuturor sentimentul de bucurie și de mândrie pentru țara noastră

Anastasia Nichita a obținut 4 victorii la Belgrad în categoria de greutate 59 kg, cu canadianca Laurence Beauregard, chinezoaica Qi Zhang, japoneza Sakura Motoki și norvegianca Grace Bullen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X