(VIDEO) Dodon susține protestul Partidului Șor de duminică: „Sunt bravo”

Autor: , in Politic / 19 septembrie, 2022, 15:42

Socialistul Igor Dodon și-a exprimat susținerea față de protestul organizat duminică, 18 septembrie, de către Partidul Șor.

„Am urmărit protestul de ieri. Luând în considerare faptul, că continui să mă aflu în arest la domiciliu, nu m-am putut alătura acestei acțiuni. Iar cei care au participat la protest, în ciuda intimidărilor și încercărilor de a împiedica desfășurarea acestei acțiuni – sunt bravo.

Vreau să amintesc că în urmă cu 7 ani, tot în septembrie, noi am instalat în fața Parlamentului „Orășelul Victoriei”, datorită cărui fapt am reușit până la urmă să-l debarcăm pe Plahotniuc. Așadar, ceea ce se întâmplă acum în fața clădirii Parlamentului, cred că este corect și consider că oamenii care stau în corturi, trebuie susținuți – fiecare cu ce poate”, a declarat politicianul.

„În ceea ce privește socialiștii – îmi este interzis să comunic cu ei, dar cunosc că ei au propria agendă și sunt convins că ea este corectă. Îi îndemn să fie activi, pentru că acesta este cel mai puternic partid din țară și după cum am menționat anterior, pe ei se va baza următoarea guvernare.

Sunt sigur că toată lumea trebuie să se unească împotriva acestui regim. Acum trebuie să facem tot posibilul ca să salvăm Moldova”, a adăugat acesta.

Amintim că câteva mii de persoane au manifestat ieri împotriva guvernării în fața Parlamentului și a Președinției. Organizatorul, Partidul Șor, solicită demisia actualei puteri, acuzând-o de creșterea prețurilor și deteriorarea nivelului de trai al populației.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X