(VIDEO) Poliția acuză manifestanții din fața Parlamentului de comportament inadecvat: Unii și-ar face „nevoile” în public

Autor: , in Actualitate / Social / 20 septembrie, 2022, 13:14

Oamenii legii susțin că unii protestatari din fața clădirii Parlamentului, care și-au instalat corturi ca urmare a protestului de duminică, ar avea un comportament inadecvat.

Poliția a publicat o înregistrare video în care unul dintre manifestanți și-ar „face nevoile” în zonă, chiar în spațiul public.

„În legătură cu acțiunea de protest care se desfășoară în scuarul Parlamentului Republicii Moldova, forțele de ordine au sarcina de a desfășura acțiuni de asigurare a ordinii publice și siguranța cetățenilor.

Ținem să menționăm, că persoanele care se află la moment în corturile instalate admit careva nereguli, comportament antisocial, neadecvat, inclusiv blochează trecerea pentru pietoni pe trotuar, admit fumatul în locuri nepermise, aruncă deșeuri în locuri publice, acțiuni care contravin prevederilor Legii”, se arată în comunicatul Poliției.

„Îndemnăm organizatorii acțiunii de protest să fie responsabili de acțiunile participanților, mai mult, să aibă grijă de persoanele vârstnice, bolnave, să nu admită încălcarea drepturilor și libertăților altor persoane. Menționăm că până la moment au fost înregistrate câteva cazuri când forțele de ordine au solicitat intervenția medicilor.

Vă asigurăm că forțele de ordine sunt deschise spre colaborare în limita competențelor atribuite pentru asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică.

Recomandăm să țineți cont de solicitările forțelor de ordine și dați dovadă de un comportament adecvat!”, se mai arată în comunicat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X