Solicită o investigație detaliată. Dodon, nemulțumit că a aflat din presă despre cauza incendiului din curtea sa

Autor: , in Politic / 29 septembrie, 2022, 12:22

Socialistul Igor Dodon se arată deranjat de faptul că, spune el, a aflat din presă despre cauza producerii incendiului la terasa din curtea casei sale. Politicianul a solicitat organelor competente „să înceapă o investigație detaliată, inclusiv să verifice procesele verbale și detaliile cine, când și ce fel de utilaje au instalat la domiciliul meu, ceea ce ar fi dus la incendiul din 4 septembrie”.

„Am aflat din presă că pompierii au stabilit cauza incendiului care a avut loc la domiciliu familiei mele pe data de 4 septembrie.

Vreau să atenționez că, în mod legal nu am fost informat despre rezultatul investigației făcute de pompieri. Este cel puțin straniu să informezi mai întâi presa afiliată guvernării înaintea persoanelor interesate. Ceea ce trezește dubii privind obiectivitatea concluziilor trase și prezentate public”, a scris Dodon pe o rețea de socializare.

„În opinia mai multor specialiști din domeniu, cu care am discutat, scurt circuitul și explozia care a dus la incendierea terasei, pot fi provocate ca urmare a instalării necalitative a unor utilaje de înregistrare în rețeaua de electricitate și/sau în interiorul utilajelor electrocasnice, prize, întrerupătoare și altele (instalațiile electrice casnice erau deconectate de la rețea, fapt ce sporește caracterul suspect al acestui incendiu). Prezența utilajelor speciale de interceptare la domiciliul meu, fapt despre care am menționat public încă din luna Iunie, a fost recent confirmată de procurorii de caz prin prezentarea mai multor stenograme în instanța de judecată.

Din câte înțeleg, după numărul stenogramelor aduse de procuror cu scop de manipulare a instanței de judecată, obsesia de a mă asculta ce vorbesc cu sotia, copiii, cu avocații, trece peste lege si bunul simț. Iar înregistrarea constantă a convorbirilor mele cu avocații arată isteria unora de a mai plămădi în grabă un dosar pe placul comanditarilor politici”, a adăugat acesta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X