Ceban, după demisia lui Nagacevschi: „Voi semna cererea în cel mai scurt timp”

Autor: , in Actualitate / Politic / 4 octombrie, 2022, 15:04

Fără a oferi detalii sau a invoca vreun anumit motiv privind decizia subalternului său, primarul Capitalei, Ion Ceban, a declarat că în cel mai scurt timp va semna cererea de demisia a viceprimarului Fadei Nagacevschi.

Ceban i-a mulțumit lui Nagacevschi pentru „munca efectuată”.

Fadei Nagacevschi a depus cererea de demisie din funcția de viceprimar. Îi mulțumim pentru munca efectuată în perioada de activitate la Primăria Chișinău și îi urăm succes în activitatea de mai departe care și-a propus-o.

Voi semna cererea lui Fadei Nagacevschi în cel mai scurt timp”, a comentat Ceban.

Fadei Nagacevschi și-a anunțat marți dimineață, 4 octombrie, demisia din funcția de viceprimar al Capitalei. El susține că se întoarce în avocatură.

Nagacevschi a făcut public anunțul abia la o săptămână după demisie.

Amintim că, la sfârșitul lunii octombrie 2021, Fadei Nagacevschi a fost înaintat de Ion Ceban pentru funcția de viceprimar. După două respingeri din partea Consiliului municipal Chișinău (CMC), acesta a fost desemnat prin dispoziția primarului.

Fadei Nagacevschi a fost desemnat viceprimar al municipiului Chișinău, iar dispoziția cu privire la numirea în funcție a fost făcută publică pe site-ul Primăriei abia la două zile de la numire.

Detalii: (VIDEO, DOC) Fadei Nagacevschi, desemnat viceprimar al Capitalei. Ion Ceban: Timp de două zile a făcut cunoștință cu tot cumulul de informații

Fadei Nagacevschi a fost consilier al vicepreședintelui Parlamentului, Vlad Batrâncea. A fost și avocatul Partidului Socialiștilor (PSRM), iar din 2019 a activat în cabinetul președintei Parlamentului Zinaida Greceanîi, în calitate de consilier.

Tot el a fost ministru al Justiției în Guvernul Chicu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X