(VIDEO) Momentul în care luptătorii de la Azovstal își reîntâlnesc familiile. Zelenski: Nu ne vom opri până când nu ne vom aduce toți oamenii acasă

Autor: , in Actualitate / Externe / 4 octombrie, 2022, 11:49

Luptătorii de la Azovstal care au fost prizonieri la ruși și-au reîntâlnit familiile, după patru luni. Liderul ucrainean Volodimit Zelenski a publicat un video de la evenimentul emoționant, menționând că „nu ne vom opri până când nu ne vom aduce toți oamenii acasă”.

Mai mulți luptători de la Combinatul Metalurgic Azovstal din Mariupol, luați prizonieri de ruși, ulterior eliberați în cadrul unui schimb de prizonieri, s-au reunit cu rudele, după 4 luni.

La eveniment a participat și prima-doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska.

„O întâlnire atât de mult așteptată. Comandanții de la „Azovstal” și-au văzut rudele. Pentru prima dată după eliberarea din captivitatea rusă. Nu ne vom opri până nu ne aducem toți oamenii acasă. Absolut toată lumea este importantă. Pentru că suntem ucraineni și o persoană este cea mai mare valoare pentru Ucraina”, a scris Zelenski.

Azovstal este una dintre cele mai mari uzine metalurgice din Europa și se află într-o zonă industrială care se întinde pe o suprafață de peste 11 kilometri pătrați, care dă spre Marea Azov. În subteran, există o vastă rețea de buncăre și tuneluri, cu o lungime de peste 24 de kilometri, pe șase niveluri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X