Dodon, mesaj de felicitare adresat lui Putin: „În aceste momente grele, îți doresc putere, tărie și credință”

Autor: , in Actualitate / Politic / 7 octombrie, 2022, 14:37

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu ocazia zilei a liderului rus Vladimir Putin cu ocazia aniversării a 70 de ani, dorindu-i multă sănătate, longevitate și prosperitate.

Aflat în arest la domiciliu, Igor Dodon a transmis un mesaj elogios cu ocazia zilei lui Vladimir Putin.

„Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Îl felicit cu respect și sincere pentru această dată glorioasă și îi doresc multă sănătate, longevitate și prosperitate”, a transmis Dodon.

Fără a exemplifica, Igor Dodon face referire la „numeroase sondaje de opinie”, spunând că „Vladimir Putin a câștigat încredere și înaltă autoritate internațională, inclusiv în rândul cetățenilor țării noastre”.

„Vladimir Vladimirovici este un om de stat remarcabil care a câștigat încrederea și înaltă autoritate internațională, inclusiv a cetățenilor țării noastre, după cum dovedește numeroase sondaje de opinie publică. Poporul moldovean prețuiește prietenia cu Rusia, onorează tradițiile și valorile noastre comune. Sunt convins că, în ciuda obstacolelor interne și externe existente, Republica Moldova și Rusia vor depune mereu eforturi pentru o cooperare diversă și parteneriat strategic”, se mai arată în mesajul lui Dodon.

„În aceste momente grele, îți doresc, drag Vladimir Vladimirovici, și întregului popor rus frățesc putere, tărie și credință”, a conchis fostul președinte al Republicii Moldova.

Vladimir Putin a împlinit 70 de ani, iar 23 dintre aceștia a ocupat funcții de conducere în Rusia.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X