Elon Musk, Angelina Jolie, fondatorii Google și alți miliardari petrec de Halloween la Castelul Bran

Autor: , in Cultură/Media / 30 octombrie, 2022, 07:00

Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de actrița Angelina Jolie, ambasadoarea UNICEF, și de alți miliardari, vor petrece Halloween-ul în România, la Castelul Bran, anunță mediaflux.ro.

Educație Privată a confirmat informația din surse locale apropiate evenimentului, conform cărora pregătirile pentru Musk și invitații săi au început de câteva zile.

Potrivit surselor educatieprivata.ro, duminică seară va avea loc o petrecere tematică cu hot dogs. Pentru evenimentul care se va desfășura la Castelul Bran și la un restaurant din apropiere, Elon Musk, fondatorul Space X și Tesla, iar recent și proprietarul platformei Twitter, a adus în România inclusiv bucătari și ospătari care vor prepara și servi mâncarea pentru invitați. Participanții la eveniment vor fi cazați la o pensiune de lux din zonă.

Pe listă se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști. Magnatul american Peter Thiel, prieten de 20 de ani cu Musk și fondatorul PayPal, a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, relatează mediaflux.ro.

Musk este fondatorul, directorul general și inginerul șef al SpaceX; co-fondator, director executiv și arhitect de produs al Tesla, Inc.; fondatorul The Boring Company; co-fondator al Neuralink și co-fondator și inițial co-președinte al consiluilui de administrație al OpenAI. Miliardarul a anunțat joi că a preluat compania Twitter Inc, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, potrivit The Guardian.

Angelina Jolie, cea mai bine plătită actriță de la Hollywood, este Ambasadoare a Bunăvoinței UNICEF și totodată emisară specială a Înaltului Comisar al ONU pentru Refugiați.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X