(STOP CADRU) Procurorul Petru Iarmaliuc, surprins în timp ce iese de la perchezițiile din sediul PSRM. Nu a făcut nicio declarație

Autor: , in Actualitate / Justiție / Politic / 11 noiembrie, 2022, 14:11

Procurorul anticorupție Petru Iarmaliuc a fost surprins în timp ce iese din sediul central al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), unde au fost efectuate percheziții în dosarul finanțării ilegale a partidului. Jurnaliștii prezenți la fața locului au încercat să îi adreseze întrebări, însă fără succes.

Iarmaliuc a ieșit grăbit de la sediul PSRM, fără a face careva declarații. El a urcat grăbit într-o mașină și a plecat.

Momentul în care procurorul anticorupție iese din sediul socialiștilor a fost surprins de Replica Media. Petru Iarmaliuc a evitat să discute cu presa.

Deputatul socialist Grigore Novac susține că „astăzi dimineață, cu noaptea-n-cap ne-am trezit cu o duzină de procurori la sediul PSRM cu percheziții”.

„Procurorii îi cunoașteți, sunt nume recunoscute în Procuratură. Acel brav și tocil câine al justiției moldovenești, Petru Iarmaliuc, cu o gloată de procurori, iarăși își face mendrele și interpretează în modul său cum ar trebui făcute procedurile”, a spus Novac.

Citește și: Percheziții la sediul PSRM în dosarul privind finanțarea ilegală a partidului. Reacția socialiștilor: În loc să ne vedem cu președinta Parlamentului European, trebuie să dăm explicații procurorului

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X