Litvinenco, reacție la moțiunea depusă de opoziție: Le răspund foarte laconic, până a ajunge la tribuna Parlamentului; Trebuie să se obișnuiască cu faptul că nu vor mai putea fura

Autor: , in Actualitate / Justiție / Politic / 18 noiembrie, 2022, 08:29

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție, după moțiune depusă de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, spunând că „înțeleg că nu le place că hoții sunt investigați fără nicio excepție și indulgență, dar, trebuie să se obișnuiască cu realitățile prezentului”.

Moțiune, comisii de anchetă, fabricare de conversații, știri false, solicitări de demisie și multe altele. Toate vin din partea așa-numitei opoziții parlamentare, care reprezintă doar niște promotori ai hoției și ai războiului.

Le răspund foarte laconic, până a ajunge să le zic asta de la tribuna Parlamentului. Înțeleg că nu le place că hoții sunt investigați fără nicio excepție și indulgență. Înțeleg că nu le place că bunurile furate de la oameni sunt pe cale de a reveni la cei cărora le-au fost furate. Înțeleg că nu le place că liderii grupărilor criminale fie că se ascund în afara țării, fie că sunt lipsiți de libertate aici în țară. Și nici chiar fuga peste hotare nu îi va salva, pentru că și în astfel de situații pot fi condamnați, iar averea – confiscată. Ei vor să revină la ceea ce a fost înainte – să fure și să nu pățească nimic”, a comentat Litvinenco.

Ministrul Justiției susține că fiecare va răspunde pentru ceea ce a făcut.

Dar, trebuie să se obișnuiască cu realitățile prezentului. Trebuie să se obișnuiască cu faptul că nu vor mai putea fura. Trebuie să se obișnuiască că, poate un pic mai greu decât mi-aș fi dorit eu sau poporul țării mele, fiecare va răspunde pentru ceea ce a făcut. Indiferent de moțiuni, comisii de anchetă, fabricări de conversații, știri false, solicitări de demisie sau orice altceva”, a conchis Litvinenco.

Menționăm că, la ședința Parlamentului de joi, 17 noiembrie, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) a depus moțiune simplă pe politicile Ministerului Justiției.

Textul a fost dat citire de la tribuna centrală a Parlamentului de socialistul Vasile Bolea.

Detalii: BCS depune moțiune simplă asupra politicilor Ministerului Justiției. Bolea: „Asistăm la continuarea serialului Săptămâna Patimilor”. Cele trei solicitări

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X