Morți și răniți, în urma unui atac armat la un supermarket din SUA (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Externe / 23 noiembrie, 2022, 09:33

Un bărbat înarmat a deschis focul într-un supermark. Autoritățile susțin că el a ucis mai multe persoane în supermarketul Walmart, la Chesapeake, oraş din statul american Virginia. Atacatorul se află printre morți.

Conform primelor informații, atacatorul s-a sinucis după atac. Bărbatul ar fi fost un manager de magazin.

„Poliţia din Chesapeake confirmă un incident cauzat de un atacator înarmat, cu decese la Walmart pe Sam’s Circle. Atacatorul a decedat”, a declarat primăria oraşului Chesapeake pe Twitter, citată de Agerpres.

Deocamdată nu a fost precizat numărul de persoane ucise.

Însă, potrivit postului de televiziune WAVY, citat de EFE, un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că ar fi sub 10 morţi și mai mulți răniți.

Poliţia a fost alertată la orele locale 22:12 (03:12 GMT), când supermarketul Walmart era încă deschis.

Senatoarea locală Louise Lucas este „absolut devastată” de ceea ce a descris cel mai recent „atac armat în masă” din SUA.

„Nu voi avea liniște până ce nu vom găsi soluții pentru a încheia această epidemie de violență cu arme de foc din țara noastră”, a declarat Louise Lucas, într-o postare pe Twitter.

Circa 40 de ambulanţe s-au deplasat la faţa locului şi a fost desfăşurată o amplă operaţiune a poliţiei.

Chesapeake, în sud-estul statului Virginia, este un oraş cu circa 250.000 de locuitori şi face parte din aria metropolitană a Virginia Beach-Norfolk.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X