Sărbătorile se apropie, scapă de grija banilor cu un credit Zoom Express cu dobândă 0%

Autor: , in Social / 24 noiembrie, 2022, 16:53

Ai nevoie de un împrumut nebancar rapid și fără probleme? Dorești să sărbătorești frumos? Aici vei afla cum poți face rost de un împrumut în timp record la un credit cu 0% dobândă, dacă ești client nou.

Ce?
Rezolvă-ți probleme imediat printr-un singur apel, fără a intra în datorii adiționale. Cu Zoom Express, poți să beneficiezi de un împrumut extrem de rapid în valoare până la 5000 de lei. Îți venim în întâmpinare cu soluții unice, prielnice pentru orice ocazie. Dacă ai cheltuieli neprevăzute, tratamente extraordinare sau dorești să faci un cadou ție și celor dragi de sărbători, un împrumut îți poate veni în ajutor. Simplu și avantajos, poți beneficia de serviciile noastre chiar acum!

Unde?
Împrumutul îl poți obține fără mare efort, apelându-ne la 079 330 300, direct la birou: Bd. Decebal 76/4 sau prin intermediul site-ului nostru. Ai nevoie doar de buletinl și un formular completat cu date de bază. Întregul proces îți va lua cel mult 30 de minute, iar apoi poți să revii la afacerile tale fără mari schimbări, în afară de banii noi din buzunar.

Când?
Restituind creditul în timp de 30 de zile, nu achiți nici o taxă adițională! Îți oferim un împrumut practic gratis, și tot de ce ai nevoie este buletinul. Nu ești sigur dacă reușești să achiți înapoi timp de 30 de zile? Avem o rată fixă de doar 5% pe lună și penalitate minimă pentru clienții noi.

Ești client fidel și ai nevoie de un bonus la moment? Cu un procent de rambursare minimal de 10% poți să fii sigur că valoarea răsplătită rămâne rezonabilă. Spre exemplu, dacă ai nevoie de 1000 de lei imediat, restitui doar 1100, fără alte bătăi de cap.

Cum?
Dobândirea ofertei Zoom Express este foarte simplă. Totul de ce ai nevoie e să ai peste 21 de ani, să prezinți o sursă de venit pentru ultima lună (nu neapărat de la lucru oficial) și să nu ai îndatoriri financiare precedente. Atât!

Pentru a-ți obține suma nou nouță, treci pe la noi și primește-o direct în mână. Ești de-acasă? Stai pe pace, poți să obții suma oferită printr-un transfer direct pe contul bancar sau în portofelul RUNPAY.

A venit timpul să restitui? Este practic la fel de simplu! Poți să rambursezi banii în orice filială Moldindconbank (sau prin serviciul de Web Banking aferent), la terminalele RUNPAY sau direct în biroul ZoomCredit. Te așteptăm cu drag!

Nu trebuie să aștepți până la viitorul salariu sau să-ți dezamăgești persoanele apropriate. Un credit rapid este totul de ce ai nevoie pentru a aduce un zâmbet pe fața celor dragi, și de a avea sărbători pe cinste, fără a-ți face griji permanente de greutatea portofelului.

Ne trimiți o cerere, și revenim imediat cu un răspuns. Finanțează-ți viața cu ZoomCredit – te putem ajuta la orice pas, trebuie doar să apelezi la noi. Ai nevoie de mai mult de 5000 de lei? Oferta noastră Zoom Consum precis te va cointeresa.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X