Putin afirmă că Rusia își va „atinge obiectivele” în Ucraina

Autor: , in Externe / 25 noiembrie, 2022, 18:57

Rusia își va „atinge obiectivele” în Ucraina, a declarat vineri președintele rus Vladimir Putin, în cadrul unei întâlniri organizate de Kremlin cu mamele soldaților și militarilor ruși, transmisă de televiziunea de stat, potrivit AFP, citată de HotNews.ro.

Putin a atacat „dușmanii din domeniul informațiilor” care, în opinia sa, încearcă să „devalorizeze și să discrediteze” ofensiva rusă în Ucraina. „Trebuie să ne atingem obiectivele și le vom atinge”, a spus Putin.

„Viitorul şi succesul operaţiunii militare speciale nu sunt puse la îndoială”, a dat asigurări, miercuri, în faţa presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, la finalul unui summit al Organizaţiei Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC) desfășurat la Erevan, capitala Armeniei.

Presa de stat din Rusia a difuzat imagini înregistrate cu președintele rus Vladimir Putin de la o întâlnire cu mamele soldaților ruși mobilizați în războiul din Ucraina într-o încercare de a liniști femeile care și-au pierdut sau riscă să își piardă copiii sau soții în conflictul început de Rusia.

În schimb Ukrainska Pravda relatează femeile care au fost prezente la întâlnirea cu Putin sunt de fapt din din structurile proguvernamentale.

Astfel, cea care i-ar fi raportat lui Putin problemele armatei ar fi fost o deputată a partidului Rusia Unită și directoare adjunctă la un centru sportiv din Moscova, Olga Beltseva.

O altă interlocutoare a președintelui a fost, Iulia Belekhova, șefa Comitetului Executiv pentru Regiunea Moscova a mișcării pro-guvernamentale Frontului Popular All-Russian (ONF).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X