Cupa Mondială: Emmanuel Macron a prezis corect atât rezultatul, cât și marcatorii la meciul Franța – Polonia

Autor: , in Actualitate / Externe / Sport / 5 decembrie, 2022, 09:37

Președintele francez Emmanuel Macron s-a dovedit a fi un Nostradamus modern, deoarece a prezis cu acuratețe atât scorul, cât și marcatorii din meciul Franța – Polonia în optimile Cupei Mondiale, scrie site-ul Independent.co.uk și Digi24.

Franța s-a calificat în sferturile de finală unde va întâlni Anglia, care a trecut de Senegal, duminică seară.

„Les Bleus” au învins Polonia cu 3-1, prin golurile marcate de Olivier Giroud și Kylian Mbappe, de două ori. Pentru polonezi a marcat Robert Lewandowski, din penalty, în minutul 90+9.

În mod remarcabil, într-un interviu pentru Le Parisien publicat sâmbătă, Macron nu numai că a prezis scorul de 3-1, ci chiar i-a numit cu acuratețe pe marcatori.

Președintele a spus: „Lewandowski va înscrie unul, la fel ca Mbappé sau poate Giroud, care vrea să facă istorie”. Giroud, chiar a scris istorie cu golul de 1-0. El a devenit cu această ocazie cel mai bun marcator din istoria naţionalei Franţei, cu 52 de goluri, depăşindu-l pe Thierry Henry (51).

Macron a spus că va călători în Qatar dacă Franța va ajunge în faza semifinalelor, deoarece „Les Bleus” încearcă să apere trofeul câștigat în Rusia în urmă cu patru ani.

Selecționata Franței a câștigat grupa din care a făcut parte după două victorii obținute în fața Australiei și Danemarcei, și un meci pierdut, cu Tunisia. Franța a trecut de Polonia în optimile de finală, iar Mbappe este, pentru moment, cel mai bun marcator al turneului, cu cinci goluri.

Macron a vorbit cu Le Parisien într-o vizită în Statele Unite și a explicat că a purtat conversații după meci cu șeful Franței, Didier Deschamps. Președintele este de părere că Les Bleus au din nou o echipă puternică și solidă și că, în ciuda unei echipe relativ tinere, există destui jucători cu experiență care ar ajuta la câștigarea Cupei Mondiale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X