Dodon, după ce ANI a anunțat că ar putea să-i fie confiscat peste un milion de lei și riscă interdicția ocupării unei funcții publice timp de 3 ani: Am venit cu argumentele necesare

Autor: , in Actualitate / Politic / 5 decembrie, 2022, 14:17

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat actul de constatare emis de Autoritatea Națională de Integritate (ANI), spunând că „nu am nimic de ascuns, sunt deschis și gata să ofer orice informație”.

„Prin declarația sa, Autoritatea Națională de Integritate a confirmat că eu și familia mea nu avem alte active, cu excepția celor care au fost declarate oficial. Suma de peste un milion de lei care au spus că este nejustificată, noi am venit cu argumentele necesare, au venit avocații mei cu justificarea acestor sume”, a declarat Dodon.

Fostul șef de stat susține că „argumentele care nu au fost luate în calcul de ANI le va prezenta în instanța de judecată”.

„Autoritatea Națională de Integritate nu le-a luat în calcul (n.r: argumentele și justificarea a peste un milion de lei). Le vom prezenta în instanța de judecată. Nu am nimic de ascuns, sunt deschis și gata să ofer orice informație”, a adăugat Dodon.

Reacția vine după ce Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a emis act de constatare pe numele fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, fiind constatată încălcarea regimului juridic al declarării averii și intereselor personale. El riscă interdicția ocupării unei funcții publice timp de 3 ani și să-i fie confiscat peste un milion de lei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X