Ministerul Apărării anunță trageri de luptă din aruncătoare de bombe, la Bălți: Rugăm locuitorii orașului să nu se îngrijoreze

Autor: , in Actualitate / Social / 5 decembrie, 2022, 16:32

Miercuri, 7 decembrie curent, militarii din cadrul Brigăzii Infanterie Motorizată „Moldova” vor desfășura trageri de luptă din aruncătoare de bombe, anunță Ministerului Apărării, îndemnând locuitorii să nu se îngrijoreze atunci când vor observa, pe parcursul următoarelor zile, unități de transport ale Armatei Naționale deplasându-se pe străzi.

Antrenamentele fac parte din planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2022.

„Se vor desfășura trageri de luptă din aruncătoare de bombe, calibru 82 mm, la Centrul de instruire militară al unității din municipiul Bălți.

În acest context, informăm cetățenii municipiului Bălți, că începând cu ziua de marți, 6 decembrie, vehiculele implicate în aceste instruiri se vor deplasa din Brigada Infanterie Motorizată „Moldova” spre poligon.

Rugăm locuitorii orașului să nu se îngrijoreze atunci când vor observa, pe parcursul următoarelor zile, unități de transport ale Armatei Naționale deplasându-se pe străzi”, a menționat Ministerul Apărării.

Totodată, Ministerul Apărării îndeamnă cetățenii să se abțină de la distribuirea imaginilor cu tehnica militară în spațiul online, pentru a nu genera dezinformări.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X