O femeie care și-a lăsat copilul să moară în casă în timp ce ea era la cumpărături i-a vândut apoi hăinuțele pe Facebook

Autor: , in Externe / 5 decembrie, 2022, 19:31

O mamă care și-a lăsat copilul de 1 an să moară în casă în timp ce ea s-a dus la cumpărături a vândut apoi hainele bebelușului ei mort pe Facebook.

Stacey Davis, de 35 de ani, l-a lăsat pe Ethan timp de 2 ore în pătuțul său, la o temperatură de 27 de grade Celsius, bebelușul având craniul fracturat.

Ea a fost condamnată săptămâna trecută la 2 ani de închisoare, după ce a recunoscut acuzația de cruzime împotriva copilului.

În timpul procesului s-a aflat că, după moartea lui Ethan, în 2018, Davis și-a scos la vânzare mai multe bunuri pe rețelele sociale, între care și hainele bebelușului mort, potrivit The Independent, citat de Digi24.ro.

Potrivit anchetei, Davis, din Melksham, Wiltshire, Anglia, și-a lăsat copilul singur în casă, într-o cameră în care temperatura era ridicată. Când a revenit acasă, în loc să-și verifice copilul, a început să trimită mesaje unui prieten.

S-a dus în camera lui Ethan după de cel puțin 30 de minute, l-a descoperit inert în pătuțul lui și l-a dus la spital, dar acolo a fost declarat mort.

După examinarea post-mortem s-a constatat că bebelușul avea o fractură la craniu de 15 cm, însă cauza morții lui Ethan rămâne încă neclară.

Davis a fost condamnată la 2 ani de închisoare săptămâna trecută. Ea le spusese anterior polițiștilor că fiul ei a căzut și s-a lovit la cap, dar chiar dacă era rănit și suferea de durere, nu l-a dus la spital.

Criminalistul Nicola Anderson a constatat, de asemenea, că existau niveluri ridicate de canabis în părul lui Ethan. Mama lui a recunoscut apoi că fuma regulat drogul în apropierea lui Ethan.

Avocatul femeii, Mark Ashley, a spus că aceasta este un „exemplu clasic de depresie postnatală”. Ethan s-a născut prematur, prin cezariană și a necesitat imediat o intervenție chirurgicală la colon, ceea ce a însemnat o spitalizare de 2 luni pentru amândoi. Davis a avut apoi probleme de relație și dificultăți financiare și se lupta să se acomodeze cu Ethan, a mai spus Ashley.

„Ea a gestionat problemele într-un mod greșit – fuma canabis”, a mai precizat acesta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X