Procurorul-șef al raionului Briceni, Ion Lozovan, a decedat la vârsta de 44 de ani. Mesajul transmis de PG

Autor: , in Actualitate / Justiție / 6 decembrie, 2022, 12:04

Procurorul-șef al Procuraturii raionului Briceni a decedat, anunță Procuratura Generală, menționând că „Ion Lozovan a lăsat în urmă multe regrete și lacrimi din partea colegilor”.

Ion Lozovan s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani.

Anunțăm cu tristețe, că la data de 5 decembrie 2022, la vârsta de 44 ani, s-a stins din viață Ion Lozovan, procuror-șef al Procuraturii raionului Briceni, lăsând în urmă multe regrete și lacrimi din partea colegilor.

Întregul colectiv deplânge trecerea în neființă a procurorului Ion Lozovan, exprimându-și sentimente de compasiune, sincere condoleanțe familiei, rudelor și tuturor celor care l-au cunoscut.

A fost o fire senină și prietenoasă, o personalitate de excepție, un iubitor de țară și de neam.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăția Cerului!”, este mesajul transmis de Procuratura Generală.

Conform Hotărârii nr. 1-56/2021 din 20 mai 2021, Consiliul Superior al Procurorilor a propus procurorului general numirea domnului Ion Lozovan în funcția de procuror-șef al Procuraturii raionului Briceni, pentru un mandat de 5 ani.

Prin ordinul procurorului general al Republicii Moldova Nr. 1075-p din 1 august 2016, el a fost numit în funcția de procuror în cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Prin ordinul procurorului general al Republicii Moldova nr. 465-p din 25 mai 2009, Ion Lozovan a fost numit în funcția de procuror în cadrul Procuraturii raionului Telenești.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X