(VIDEO) Mesajul de Revelion al Maiei Sandu a fost o premieră pentru acest gen de discurs

Autor: , in Actualitate / Cultură/Media / Social / 1 ianuarie, 2023, 05:12

Președinta Maia Sandu a adresat în seara de Revelion un mesaj către toți cetățenii Republicii Moldova. În premieră pentru un discurs de șef de stat, de această dată în filmuleț au fost incluse și secvențe de la competiții sportive, dar și artistice, la care au participat sportivi din Republica Moldova, președinta făcând trimitere la performanțele obținute de reprezentanții Republicii Moldova.

„În această seară, nu vă voi spune cât de greu a fost anul care se încheie. O știți foarte bine. L-ați trăit cu toate greutățile sale, sperând acum că se sfârșește și lasă loc unui an mai blând, unui 2023 cu oportunități noi și emoții frumoase”, a spus șefa statului în mesajul de sărbătoare.

În adresarea sa către cetățeni, Președinta Maia Sandu i-a îndemnat pe toți să facă bilanțul lucrurilor frumoase care s-au petrecut în anul care a trecut, chiar dacă a fost unul foarte dificil.

„Știu bine că astăzi familiile se vor bucura de împlinirile celor dragi – cineva a născut un copil, cineva a învățat să meargă, cineva a obținut locul de muncă dorit, unii au devenit bunici, alții au obținut medalii la olimpiade. E un moment potrivit să ne amintim ce am făcut bun în acest an. Și cu toții, ca țară, să celebrăm reușitele Moldovei”, a mai menționat șefa statului în mesajul său.

Președinta Maia Sandu s-a arătat convinsă că Moldova va reuși datorită oamenilor noștri minunați și că fiecare dintre noi putem face o diferență acolo unde suntem.

„Să întâmpinăm 2023 cu modestie, cu recunoștință și cu speranță că e un început pentru țara noastră. Un început pentru fiecare dintre noi. Iar acum, în ultimele secunde, vreau să vă spun un singur lucru – mergeți cu recunoștință spre cei dragi. Sunați-i, îmbrățișați-i, bucurați-vă unii de alții”, a spus Președinta Maia Sandu.

Discursul integral poate fi citit aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X