Un actor de 32 de ani, găsit mort în apartamentul în care locuia, în centrul Capitalei. Era de negăsit de câteva zile

Autor: , in Actualitate / Social / 23 ianuarie, 2023, 11:52

Un bărbat de 32 de ani a fost găsit fără suflare, într-un apartament de pe strada Mihail Kogălniceanu din Chișinău. După ce nu putea da de fiul său de mai multe zile, tatăl decedatului a fost cel care a telefonat la 112, solicitând echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care a deblocat ușa, forțând ambele uși de la intrarea în apartament.

Potrivit mai multor surse media, actorul Ștefan Bouroșu este tânărul găsit decedat.

Surse din cadrul organelor de drept au declarat pentru ZdG că trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit de specialiștii Inspectoratului General pentru Situații Excepționale (IGSU), care au fost solicitați de tatăl tânărului pentru a debloca ușa apartamentului. Tânărul nu ar fi răspuns de câteva zile la apelurile tatălui.

Ulterior, la fața locului s-au deplasat polițiștii și medicul legist. Oamenii legii au stabilit că tânărul a fost găsit zăcând fără suflare, cu mâinile legate la spate, iar capul îi era acoperit cu o pungă. Sursele ZdG susțin că tânărul ar fi murit sufocat.

Prima ipoteză examinată de poliție este suicidul. Acesta nu a lăsat un bilețel de adio, dar în telefonul său oamenii legii au găsit mai multe mesaje care arătau că acesta ar fi fost într-o stare deprimantă.

Oamenii legii au mai constatat că ușa și geamurile apartamentului, în care tânărul actor locuia în chirie, ar fi fost încuiate din interior. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

UPDATE: Actorul Teatrului Național Eugène Ionesco, Ștefan Bouroșu, este tânărul găsit fără suflare în apartamentul de pe strada Mihail Kogălniceanu din Capitală, unde locuia cu chirie. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de către surse din cadrul Direcției de Poliție Chișinău, dar și de mai mulți colegi și prieteni ai artistului, care au publicat pe rețelele de socializare mesaje de rămas bun.

Actrița Olesea Sfeclă a scris printre primii despre trecerea în neființă a colegului său de scenă.

„Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: ȘTEFAN BOUROȘU, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!” a transmis artista, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, duminică seara.

Contactat de NewsMaker, regizorul și fondatorul TEI Petru Vutcărău a confirmat decesul: „Da, din păcate, Ștefan a decedat. Nu deținem alte informații. Încercăm și noi să aflăm cum s-a întâmplat. A fost actor la TEI. În ultima perioadă nu era în teatru”.

„De o seninătate, cumsecădenie, bunătate și talent cum rar se mai întâlnește.. Eram întotdeauna mândră și fericită că eram contemporană cu el, (Strășeni, Școala de Arte.. ) venea cu plăcere la emisiuni când îl invitam și avea atâtea de povestit.. Un Om pe care puteai conta, de care erai mereu auzit, înțeles, ascultat.. acum ne întrebăm noi dacă l-am auzit, ascultat, căutat sau înțeles destul … Probabil ca nu. Țin minte ca și acum spectacolul Oscar și Tanti Roz cu Ștefan în rol principal care efectiv m-a cucerit și a rămas în inima mea ca Preferat! Îmi doream să mai joace și să mai merg de atâtea ori în sălile de teatru pe scena căruia să joace El! Asta nu se va mai putea. Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți și orbi de la dureroasa veste. Zbor lin, Stefănel cum obișnuiam sa îți zic”, a scris jurnalista Irina Staver.

Știrea inițială:

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a declarat că Inspectoratul de Poliție Centru a fost alertat pe 22 ianuarie 2023, la ora 15:40, de către tatăl tânărului.

Acesta a sunat la 112 și a solicitat o echipă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru a debloca ușa apartamentului, care era încuiată din interior, după care au depistat tânărul fără semne de viață, cu mâinile legate la spate, în dormitorul apartamentului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, împreună cu o echipă de experți criminaliști din cadrul CTC-J al IGP și cu medicul legist.

Medicul legist nu a depistat, după examinarea preliminară a corpului, leziuni corporale vizibile.

Bărbatul de 32 de ani locuia în chirie în apartamentul unde a fost găsit, de unul singur.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Versiunea examinată de polițiști este suicid.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X