„Am reînviat”. Ex-deputata Maria Ciobanu a suportat o intervenție chirurgicală la inimă

Autor: , in Actualitate / Politic / Social / 24 ianuarie, 2023, 10:24

Fosta deputată a Partidului Liberal Democrat (PLDM) Maria Ciobanu a anunțat marți, 24 ianuarie, că a suportat o intervenție chirurgicală la inimă, care a fost una complicată, menționând că „am reînviat”.

Ex-parlamentara a adus mulțumiri „oamenilor care știu a face motorul vieții”, referindu-se la medici.

„Am reînviat!

Ce pot spune decât să-l parafrazez pe bătrânul nostru cronicar, afirmând un adevăr: «Nasc și în Republica Moldova doctori». Azi se face o săptămână de când am suportat o intervenție chirurgicală complicată la inimă. A fost făcută de adevărați chirurgi bijutieri, în frunte cu domnul director Moscalu, grad științific. Mulțumesc, oameni, care știți a face motorul vieți, inima, să ne mai prelungească viața și așa trecătoare”, a scris Maria Ciobanu.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Maria Ciobanu a subliniat că „nimic în lumea asta nu este mai de preț ca sănătatea”.

Maria Ciobanu s-a născut pe 10 martie 1953, în satul Găureni din raionul Nisporeni. În 2007 a fost membră a Partidului Social Liberal, iar în 2008 a trecut în tabăra Partidului Liberal Democrat din Moldova, fiind inițial membră a Consiliului Organizației Teritoriale a PLDM Nisporeni, iar apoi membră a Consiliului Politic Național al PLDM.

Din noiembrie 2010 și până în iulie 2021, Maria Ciobanu a fost deputată în Parlamentul Republicii Moldova în cadrul fracțiunii Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), membră a Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media.

Pe 25 noiembrie 2014, Maria Ciobanu a fost decorată de președintele României, Traian Băsescu, cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” – în grad de Ofițer, „în semn de înaltă apreciere a întregii activități pusă în slujba dezvoltării, pe multiple planuri, a relațiilor dintre Republica Moldova și România, pentru abnegația cu care a promovat valorile democrației și parcursul european al Republicii Moldova”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X