Moartea actorului Ștefan Bouroșu: Poliția explică de ce este investigată versiunea suicidului

Autor: , in Actualitate / Social / 24 ianuarie, 2023, 09:47

Ștefan Bouroșu a fost descoperit fără viață în apartamentul din Capitală în care locuia cu chirie. Moartea actorului în vârstă de 32 de ani a trezit multe semne de întrebare pentru că acesta a fost descoperit cu mâinile legate la spate. Poliția a explicat de ce este investigată versiunea suicidului.

Tânărul nu ar fi răspuns de câteva zile la apelurile tatălui, care a și telefonat la Serviciul 112.

„În cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în yală (broasca ușii), geamurile la fel fiind închise, colegii de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) deblocând ușile în prezența tatălui victimei.

Medicul legist, examinând la fața locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico- legală”, a explicat Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Poliția susține că experții din cadrul CTCEJ au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat.

„Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur, urme de pătrundere sau de acces în locuință nu au fost depistate și nici amprente străine.

Oamenii legii au audiat și medicul curant al bărbatului care a confirmat starea de depresie din ultima vreme a acestuia.

Vom reveni cu detalii odată cu avansarea anchetei”, a precizat Poliția.

Ștefan Bouroșu a fost găsit fără suflare, pe 22 ianuarie 2023, într-un apartament de pe strada Mihail Kogălniceanu din Chișinău. Actrița Olesea Sfeclă a scris printre primii despre trecerea în neființă a colegului său de scenă.

La acest subiect: Un actor de 32 de ani, găsit mort în apartamentul în care locuia, în centrul Capitalei. Era de negăsit de câteva zile

Actorul a activat pe scena Teatrului Național „Eugène Ionesco” între anii 2013-2017 și s-a făcut remarcat prin rolurile pe care le-a avut în piese precum „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X