Femeia care era căutată de trei luni pentru furtul a peste un milion de euro, dispusă să se predea. A sunat la Poliție, apoi a fost arestată

Autor: , in Externe / Uncategorized / 25 ianuarie, 2023, 14:59

În urmă cu trei luni, o femeie din Stuttgart a furat de la angajatorul ei peste un milion de euro, după care a dispărut fără urmă. După 2 luni de căutări, timp în care anchetatorii nu au aflat nimic despre ea, s-a pus recompensă pentru prinderea ei, însă o lună mai târziu poliția tot nu avea nicio pistă. În mod neașteptat, ea a sunat în urmă cu câteva zile la poliție și a spus că se predă.

Mirnesa S., 42 de ani, a fost arestată luni seară, 23 ianuarie, pe aeroportul din Stuttgart.

„Ea a vrut să se predea, a contactat poliția printr-un avocat și precizat când va ajunge pe aeroportul din Stuttgart”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției pentru postul de televiziune RTL, citat de merkur.de și Digi24.

Se pare că Mirnesa S. a fost în toată această perioadă în Muntenegru. Purtătorul de cuvânt a mai spus că în momentul arestării era foarte calmă.

În cursul zilei de marți, femeia a fost dusă în fața unui magistrat, care a pus în aplicare mandatul de arestare. „Investigațiile privind locul unde se află banii sunt în desfășurare”, se mai precizează în comunicatul poliției.

Femeia lucra la o firmă de transport valori de mai mulți ani și zilnic manipula sume mari de bani. Pe 14 octombrie ea ar fi furat peste 1 milion de euro și de atunci a dispărut fără urmă, anchetatorii suspectând că a fugit imediat în străinătate.

Cazul a fost făcut public două luni mai târziu, când poliția a anunțat semnalmentele ei și că s-a stabilit o recompensă de 37.500 de euro pentru orice informație care va duce la capturarea ei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X