(VIDEO) La doar 14 ani, un băiat originar din R. Moldova scrie istorie la snooker. A învins o triplă campioană

Autor: , in Actualitate / Sport / 26 ianuarie, 2023, 11:21

Vladislav Grădinari, originar din Republica Moldova, are doar 14 ani, dar a făcut o mare impresie la snookerul Shoot Out în primul său eveniment profesionist. El a devenit cel tânăr jucător de snooker care a câștigat un meci televizat în cadrul unui eveniment de clasament.

La doar 14 ani, Vladislav Grădinari a câștigat o victorie la debutul său la Snooker Shoot Out, învingând-o în primul tur pe tripla campioană mondială feminină Ng On Yee, originară din Hong Kong.

El nu a fost deloc uimit de mulțimea de la Morningside Arena din Leicester, marcându-și debutul la evenimentul unic de clasare cu un cadru cu o victorie de 40-1.

Grădinari a devenit cel mai tânăr jucător care a câștigat un meci televizat într-un eveniment de clasament.

„Am jucat foarte bine și sunt mulțumit de asta”, a spus tânărul pentru Eurosport.

„M-am simțit foarte natural la masă și sunt foarte mulțumit de această victorie”, a adăugat Vladislav.

În așteptarea adversarului său din turul doi, pe care îl va înfrunta vineri, Grădinari a fost entuziasmat de perspectiva de a-și continua călătoria la turneu.

„Voi aștepta cu nerăbdare”, a mai spus Vladislav.

Adolescentul din Republica Moldova este stabilit la Leeds (oraş din Anglia) și a câștigat anul trecut titlul englez Under-14, ceea ce i-a adus un loc în Shoot Out.

Presa străină scrie că Vladislav Grădinari a dat dovadă de un talent serios, strângând niște mingi excelente în drumul său către victorie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X