(VIDEO) Maia Sandu, prezentă la ziua de naștere a lui Nicolae Botgros: O legendă vie a țării noastre

Autor: , in Actualitate / Cultură/Media / 26 ianuarie, 2023, 15:42

Președinta Maia Sandu a transmis un mesaj de felicitare în adresa maestrului Nicolae Botgros, fiind alături de artist la evenimentul prin care și-a sărbătorit împlinirea vârstei de 70 de ani.

Maestrul, o legendă vie a țării noastre, este un adevărat artist al poporului în toată puterea cuvântului. Sub arcușul lui Nicolae Botgros, muzica noastră populară a căpătat o adevărată virtuozitate academică și a răsunat în toată splendoarea pe scene importante ale lumii”, a subliniat Maia Sandu.

Șefa statului a mai spus că, talentul lui Nicolae Botgros încurajează și înalță și este de admirat generozitatea de care a dat dovadă Maestrul, de-a lungul anilor, muncind cu orchestra „Lăutarii” – de a descoperi, de a pune în valoare și de a da aripi noilor talente. De a oferi un standard, un exemplu de dăruire totală scenei atâtor generații de artiști.

„Maestre, sunteți admirat în fiecare casă din țara noastră. Sunteți apreciat și mult peste hotarele Republicii Moldova. Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru țara noastră. Să ne trăiți mulți ani înainte, dragă Maestre Nicolae Botgros!”, a mai spus președinta Maia Sandu, în mesajul său de felicitare în adresa artistului poporului.

Vezi și: Nicolae Botgros a împlinit astăzi 70 de ani. Videoclipul care redă viața maestrului

Directorul artistic și prim-dirijorul Orchestrei naționale de muzică populară „Lăutarii”, maestrul Nicolae Botgros, Artist al Poporului, a împlinit 70 de ani, miercuri, 25 ianuarie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X