Mesajul șefului diplomației moldovenești după cutremurul din Turcia, soldat cu aproape 100 de morți, sute de răniți și mai multe clădiri prăbușite

Autor: , in Actualitate / Externe / Politic / Uncategorized / 6 februarie, 2023, 09:34

Vicepremierul Nicu Popescu a transmis un mesaj din numele Republicii Moldova, în urma cutremurului din Turcia care a avut loc luni, 6 februarie, soldat cu aproape 100 de morți, sute de răniți și mai multe clădiri prăbușite.

Într-un mesaj pe Twitter, șeful diplomației moldovenești a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor victimelor.

Urmărim îndeaproape veștile tragice din Turcia și Siria, ambele state fiind puternic afectate de un cutremur dezastruos.

Exprimăm din numele Republicii Moldova cele mai sincere condoleanțe familiilor victimelor, în timp ce ne exprimăm speranța pentru recuperarea cât mai grabnică a răniților”, a scris Nicu Popescu.

La acest subiect: (VIDEO) Cutremur de 7,8 în Turcia, urmat de zeci de replici și resimțit în țări vecine: Aproape 100 de morți, sute de răniți și mai multe clădiri prăbușite

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 a lovit luni sudul Turciei, în apropiere de oraşul Gaziantep, a raportat Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) și a fost urmat de zeci de replici. Seismele s-au resimțit în toată zona de sud-est a Turciei, dar şi în Liban, Siria şi în Cipru. Aproape 100 de oameni au murit în Turcia și Siria, iar sute au fost răniți.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X