(LIVE) Partidul Șor protestează în fața Legislativului. 24 de manifestanți, printre care 15 minori, conduși la inspectorat

Autor: , in Actualitate / Politic / 16 martie, 2023, 12:26

Manifestanții Partidului Șor s-au adunat în fața Parlamentului, de la 11:00, la un miting anti-guvernamental. Aceștia cer achitarea facturilor pentru lunile de iarnă și demisia actualei guvernări.

Protestul este condus de vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber. La el s-a alăturat și deputatul Alexandr Nesterovschi, care a anunțat aseară că părăsește PSRM și se alătură protestelor „Mișcării pentru popor”.

Poliția anunță despre ilegalități și încălcări

De la începutul întrunirii, 24 de participanți, printre care 15 minori fără însoțitori, au fost conduși la inspectorat pentru identificare. Una dintre persoane se afla în căutare.

Totodată, oamenii legii au reținut un bărbat de 37 de ani cu un cuțit la el.

„Locuitorii capitalei deja ne sesizează despre comportamentul participanților la întrunire, fiind deranjați în special că aceștia își satisfac necesitățile fiziologice în curțile blocurilor și stațiile de așteptare a transportului public”, a mai anunțat Poliția, îndemnând manifestanții să protesteze pașnic.

„Informăm șoferii că pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt traficul este restricționat, în special perimetrul străzilor Maria Cebotari- Sfatul Țării. Pentru că transportul public este redirecționat, rugăm în special părinții să însoțească copiii, pentru a evita dezorientarea, rătăcirea și expunerea riscului acestora”, informează Poliția.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X