Unde lucrează tinerii din Chișinău? 7 joburi potrivite dacă ești student

Autor: , in Articol comercial / 17 martie, 2023, 15:51 Etichete:

Majoritatea tinerilor din țara noastră se angajează la primul job încă de pe băncile universității, iar partea bună este că sunt suficiente oferte de joburi Moldova destinate tinerilor. Pe lângă beneficiile financiare, pe care le obțin studenții, aceștia învață să-și gestioneze bugetul, înțeleg care este valoarea reală a banilor, deprind abilități de time management și își dezvoltă încrederea în sine. Am răsfoit ofertele de angajare publicate pe delucru.md și am ales top 7 cele mai bune joburi pentru studenți.

La Moldindconbank este disponibilă poziția de specialist suport. Acest job este opțiunea perfectă pentru studenții care caută de lucru în ture de noapte. Angajatorul propune un salariu de peste 10.000 lei, bonusuri de performanță și flexibilitate.

Același salariu este oferit pentru poziția de operator consultant online, în cadrul echipei BigShop. De la candidați se cere perseverență, abilități de lucru la calculator și cunoașterea limbilor română și rusă. Dacă acest job este potrivit pentru tine, folosește un cv model, crează-ți online un CV și aplică rapid. La Bigshop este disponibil și jobul de manager vânzări, fără experiență. Jobul este full time, dar dacă înveți cu program fără frecvență, poate fi o opțiune tare avantajoasă. Vezi oferta angajatorului pe delucru.md.

Pentru studenții care învață cu frecvență la zi, jobul de vânzător- consultant propus de SecretFlowers poate fi o soluție. Compania oferă program part time, de la ora 18 la 21 și locația jobului este centrul Chișinăului. Credem că sună bine această ofertă, dar discută mai multe detalii cu angajatorul, direct la interviu.

Un alt job part time este disponibil la HR Incasso Group. Echipa angajează o persoană pentru poziția de asistent comercial call centru, iar programul de muncă este de la ora 8 până la 12. Suplimentar, compania oferă instruire continuă, bonusuri și mai multe facilități la birou.

Dacă ai abilități de comunicare, cunoști limba engleză, franceză sau italiană, clinica stomatologică Puncto Bianco are un job pentru tine. Poziția de consultant Back Office este una part time, cu program de la ora 15 până la ora 19. În anunțul de angajare, compania se arată deschisă să introducă un sistem de bonusări pentru noul angajat/noua angajată.

Pentru studenții la artă, cu aptitudini de a preda, am găsit câteva joburi promițătoare: profesor de pian la Dream Guitar, profesor de dans la școala Black&White și animator/animatoare pentru copii. Salariile variază între 5.000 și 9.000 lei, iar abilitatea de a lucra cu cei mici este esențială pentru aceste oferte de muncă. Totodată, dacă ești pasionat de matematică și ai cunoștințe aprofundate în domeniu, școala Matematica.md are un job pentru tine. Este important să fii o persoană creativă, să poți lucra cu copiii și să cauți mereu metode interesante de predare.

Rețeaua de magazine MilloMania este în căutarea unui coleg pe poziția de vânzător consultant. Candidatul ideal trebuie să cunoască limba română și rusă, să aibă abilități de comunicare, de negociere și de convingere, să aibă experiență în vânzări și să fie responsabil/ă. Salariul propus nu este indicat în anunțul de angajare, dar compania asigură posibilitatea de a lucra în ture – 2 zile de lucru și 2 acasă.

Intră pe site-ul delucru.md și găsește mai multe joburi bune pentru tineri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X