(VIDEO, FOTO) Mariupolul ar fi fost vizitat de dublura președintelui Rusiei. Ofițer GRU: „Adevăratul Putin e cel care stă singur în biserică, iar preoții nu se apropie nici la 20 de metri. Riscă să fie împușcați”

Autor: , in Actualitate / Externe / 20 martie, 2023, 18:00

Igor Ghirkin, fostul comandant al separatiștilor din Donbas, unul din criticii comandamentului militar de la Moscova pentru cum conduce războiul, spune că singurele momente în care președintele Vladimir Putin este cel real, și nu o dublură, sunt acelea în care liderul de la Kremlin apare singur sau la un capăt al mesei, la distanță de invitații săi.

„Adevăratul Vladimir Vladimirovici era de Crăciun, stând singur în Biserica Kremlinului. Singur!
Preoților probabil le era teamă să se apropie de el. Probabil era un lunetist care a avertizat că va trage dacă aceștia se vor apropia mai mult de 20 de metri.
Acesta este adevăratul Vladimir Vladimirovici, care, atunci când primește miniștri, stă singur într-o parte a mesei și se uită la ei cu binoclul.
– „Unde sunt?”
Acesta este adevăratul. Dar acela care decorează, îmbărțișează pe toată lumea, sunt alții
Iar cel care ține discursuri…, când văd un presupus Putin în mulțime, văd imediat o sosie. Și nimeni nu știe ce spune acesată dublură. Probabil vorbește prostii”, a comentat Ghirkin, citat de Hotnews.

Totodată, consilierul ministrului ucrainean de Interne, Anton Gerashenko, crede că la Mariupol a fost de fapt dublura lui Putin.

„Care din ei credeți că e cel adevărat?”, a întrebat Gerashenko, publicând trei fotografii cu Putin.

Deocamdată, Rusia nu a comentat aceste declarații.

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a deplasat la Mariupol, oraş ucrainean devastat de bombardamente, a anunţat duminică, 19 martie, serviciul de presă al Kremlinului, citat de agenţiile de presă ruse, preluate de cele internaţionale.

Este prima deplasare a liderului rus în acest oraş-port din Ucraina ce fusese sub asediu luni de zile şi ocupat de armata rusă în luna mai 2022.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X