Deputata Partidului Șor, Reghina Apostolova, chemată la Poliție pentru explicații: „A fost o acțiune spontană; Este o interpretare răutăcioasă”

Autor: , in Actualitate / Social / 22 martie, 2023, 17:36

Partidul Șor anunță miercuri, 22 martie, într-un comunicat de presă, că deputata Reghina Apostolova a fost chemată la Poliție pentru explicații, în legătură cu flashmoburile pe care le-a organizat Mișcarea Pentru Popor.

Regina Apostolova susține că a fost chemată astăzi, 22 martie, la Inspectoratul de Poliție, pentru a da explicații cu privire la traversarea continuă a trecerilor de pietoni de către membrii Mișcării Pentru Popor.

„Este o acțiune legitimă, care exprimă indignarea noastră față de atitudinea sfidătoare și disprețuitoare a regimului Maiei Sandu față de revendicarea semnată de aproape 800 de mii de oameni. A fost un gest pe măsura indiferenței guvernării, care, ca de obicei, preferă tactica struțului și a maimuței surde, mute și oarbe. Le-am explicat astăzi agenților de poliție că nimeni nu a blocat traficul la aceste flashmoburi, la care Partidul „ȘOR” a participat activ. Aceasta este o interpretare grosolană și răutăcioasă din partea Poliției. Oamenii au organizat o acțiune spontană, iar mijlocul de exprimare publică a poziției lor era traversarea trecerii de pietoni într-un mod absolut legal”, a explicat Apostolova.

Deputata a mai spus că „pentru a îndeplini încă o comandă politică, Poliția încearcă prin toate mijloacele să-i pedepsească pe participanții la flashmoburi”.

Partidul Șor, dar mai și mulți activiști și politicieni, fac parte din Mișcarea Pentru Popor.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a destructurat operațiunea planificată pentru ziua de duminică, 12 martie, în timpul protestului anunțat de „Mișcarea Pentru Popor”, din care face parte și Partidul „Șor”, unde se intenționa „organizarea unor acțiuni de destabilizare și dezordini în masă”, potrivit declarațiilor făcute de șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu, menționând că e vorba de o schema pusă la cale de unii cetățeni ai Federației Ruse.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X