Atac armat în SUA: Un elev a împuşcat doi angajaţi ai şcolii sale și a fugit. Lângă mașina lui a fost găsit un cadavru

Autor: , in Actualitate / Externe / 23 martie, 2023, 12:54

Un nou incident armat a avut loc într-o școală americană. Austin Lyle, un elev de 17 ani, este căutat de Poliție după ce a împușcat miercuri doi angajați la intrarea în liceul din Denver, Colorado (Vest), în care învăța, relatează CBS News, citat de Digi24. La câteva ore de la incident, polițiștii au găsit mașina lui Lyle, abandonată în Park County, iar la câțiva metri de autovehicul a fost descoperit un cadavru.

Din cauza preocupărilor legate de comportamentul lui, Austin Lyle era supus în fiecare dimineața unei percheziții la intrarea în liceu. Miercuri, în timp ce era verificat, Lyle a scos un pistol și a împușcat doi angajați ai instituției, au transmis autoritățile.

Poliţia şi paramedicii „au sosit rapid la faţa locului şi au descoperit doi bărbaţi cu răni prin împuşcare”, a spus şeful poliţiei din Denver, Ron Thomas. Cei doi angajați au fost transportați la spital, unul dintre ei aflându-se în stare gravă.

Elevul „este un tânăr afro-american care poartă o tunsoare afro şi un hanorac cu un astronaut pe el”, şi este considerat „înarmat şi periculos”, a avertizat primarul oraşului, Michael Hancock.

La câteva ore de la incident, la 16:30, poliția din Denver a găsit mașina lui Lyle abandonată în Park County. Ulterior, în jurul orei 20:15, un cadavru a fost descoperit la aproximativ 300 de metri de autovehicul, a spus șeriful din Park County Tom McGraw, potrivit cotidianului local The Denver Post. Polițiștii nu au putut identifica imediat cadavrul. Biroul legist din Park County investighează cauza morții și va dezvălui identitatea acestuia, a declarat Emmy Glancy West, ofițer de informații publice din Park County.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X